Over Koersvast

Welkom bij Koersvast Taxaties. Wij zijn een jong en gedreven taxatiekantoor, dat zich uitsluitend richt op het begeleiden bij de aankoop en de taxatie van uw woning. Juist daarom zijn wij dé onafhankelijke partij als het gaat om een goede en objectieve kijk op iedere woning. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en weten wij waar we op moeten letten. Wel zo goed voor u als koper! 

"Taxeren is ‘het op waarde schatten’. Die kunst verstaan wij."

Wij garanderen service en kwaliteit. Na de ontvangst van een taxatieopdracht, maken wij direct een afspraak op korte termijn. Daarna proberen wij het rapport zo snel mogelijk af te ronden. Snel en bovenal: gewoon goed. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het register van het NRVT en het SCVM (kamer Wonen). Ook zijn wij aangesloten bij de Taxateursunie. Gevalideerde taxatierapporten leveren wij u via het NWWI.

Koersvast Taxaties is actief in de regio Drechtsteden (Dordrecht en omliggende plaatsen), de hele regio Alblasserwaard en aangrenzende gemeenten (Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, etc.). Globaal is ons werkgebied aan te geven met het gebied tussen Hendrik-Ido-Ambacht, Lexmond, Leerdam, Werkendam en Dordrecht.

Contact

Parabool 112
3364 DH Sliedrecht
Nederland

088 - 240 25 00
info@koersvasttaxaties.nl

Stel uw vraag

Koersvast Taxaties©